Social Media

Belemmeringen? Misschien herkenbaar: geen draagvlak, weerstand, geen nut? Geen kennis of geen tijd? Communiceer Gewoon! ondersteunt bij het opzetten/inzetten van accounts in bijvoorbeeld LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+ en Pinterest en beheert accounts voor haar klanten. Deze nieuwe media helpen op eenvoudige wijze bij: het vergroten van de naamsbekendheid, het vergroten van het netwerk, informatie en meningen uit te wisselen, antwoorden te vinden op vragen.

Social media-beleid ondersteunt de communicatiedoelstellingen. De social media doelen worden vertaald in een pragmatisch social media plan. Zo neemt Communiceer Gewoon! werk uit handen, terwijl de klant zich verder bezig blijft houden met de normale bedrijfsvoering. Laat de belemmeringen niet leidend zijn!

Trainingen en presentaties

Communiceer Gewoon! biedt voor de social media op maat gemaakte trainingen en presentaties aan voor medewerkers binnen jouw bedrijf. Met als doel om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te gaan met social media. Vanaf de zijlijn kan Communiceer Gewoon! blijven ondersteunen bij het inzetten en uitvoeren. Vragen over trainingen, presentaties of implementatie van social media? Stuur een e-mail naar: info@communiceergewoon.nl.

Blijft op de hoogte en volg Communiceer Gewoon! via:
Twitter (@CommGewoon)
Facebook (Communiceer Gewoon)
LinkedIn (Valerie van Oord)
Pinterest (Communiceer Gewoon!)