Wie ben ik?

Communicatie is boeiend en van alle tijden. Hoe gaan we met elkaar om, hoe reageren we op elkaar, wat vertellen we, wanneer en op welke manier? Wat is wel interessant en wat niet, en wat is eigenlijk de boodschap? De basis voor mij is gewone communicatie, vandaar Communiceer Gewoon! Maar wie is het gezicht daarachter? Wat meer over mijzelf is wellicht leuk om te lezen.

Ik ben Valerie van Oord en HBO-afgestudeerd als communicatieadviseur. Ik ben tijdens mijn vaste dienstverbanden (14 jaar) voornamelijk werkzaam geweest in de bouwsector. Nu, als zelfstandig communicatieadviseur, werk ik voor verschillende opdrachtgevers in diverse branches, zie referenties. Veel (kleinere) bedrijven komen niet toe aan communicatievraagstukken en komen dan vanzelfsprekend bij mij terecht. Dat vind ik interessant en daarbij help ik graag met grote betrokkenheid. De diversiteit aan opdrachten en de verschillende type mensen die ik tegen kom maken mij enthousiast en gedreven.

Als adviseur denk ik graag mee. In mijn werk vind ik het belangrijk dat de klant blij en tevreden is met het eindresultaat. Hands-on is zeker iets dat in mijn aard ligt. Goede afstemming zorgt voor een goed product. Kernwoorden voor mij: samenwerken, gedreven, doelgericht, betrokken, enthousiast, pragmatisch en efficiënt. Mijn relaties zullen dat kunnen beamen.

Curriculum vitae

- 3 jaar Koninklijke IBC
- 7 jaar Heijmans
- 4 jaar VMG Versteeg Metaal Groep en VPT Versteeg, OBS De Walsprong
- Vanaf januari 2013: zelfstandig communicatieadviseur (Referenties)

Een uitgebreidere CV vind je op Linkedin: Valerie van Oord